Friskis&Svettis Riks
Friskis&Svettis Riks Friskis&Svettis Riks

Hva er Jympa trening?

Digger du å trene til musikk? Vil du trene allsidig, variert og bli utfordret på ditt nivå? Prøv Friskis&Svettis Jympa.

Jympa er Friskis&Svettis første og største treningsform og er å finne på flere nivåer og varianter. Jympan er som et kinderegg der du får trent styrke, kondisjon og bevegelighet i en herlig kombinasjon. Jympan har en fri og tillatende karakter og passer deg som henter energi og drivkraft fra musikk. Musikkens karakter gir øvelsene kraft og uttrykk, og lederen og gruppens energi vil inspirere deg ta i det du klarer. Bevegelsene er funksjonelle, tydelige og enkle, de veksler fra kraftfulle og spenstige til myke og rolige. På jympa får du både oppleve trøkk og tempo men også flyt og mykhet. Jympan gir deg en herlig gjennomkjøring for hele kroppen.

Jympa basis – real trening uten hopp
Basis passer for deg som vil ha skånsom trening. Bygger opp styrke, kondisjon og bevegelighet fra grunnen. Treningen er tøff, men enkel, og passer for de fleste. Basis er helt hoppfritt, men kan inneholde litt jogging eller andre steg som "letter" litt fra gulvet. Dersom ikke noe annet står oppgitt, varer timen 60 min

Jympa middels – høyere tempo og en del hopp
Middels passer for deg som er vant til å bevege deg og vil ha en litt mer krevende styrke– og kondisjonstrening. Effektivt og variert. Det veksles mellom tyngre og litt lettere øvelser, hopp og hoppfrie øvelser. Dersom ikke annet står oppgitt, varer treningen 60 min.

Jympa intensiv – høyere tempo og tyngre belastning
Intensiv passer for deg som har god kondisjon, er sterk og liker å trene med høy belastning. Styrketreningen er klart tøffere enn på Middels, med tunge og krevende øvelser. I kondisjonsdelene jobbes pulsen raskt opp på et høyt nivå. Dersom ikke noe annet står oppgitt, varer treningen 60 min.

Jympa finnes i flere varianter og intensiteter

Jympa soft/basis/middels/intensiv

Jympa puls

Jympa stasjon /ski stasjon

Limited Edition FlowRide

Media

			
Utvalgte bilder fra

#friskissvettisnorge