Det er fantastisk å komme tilbake, syntes jeg.
Kicket du får av å ha folk i salen, hallelujafølelsen, og som instruktør får jeg masse energi tilbake.

Kristin Øygard

Jympa-instruktør

 

Nå står vi overfor en høst midt i en uvanlig tid. Etter en vår og sommer med usikkerheter og spesielle tilpasninger ser vi nå at høsten også kommer til å merkbart påvirkes. Samtidig merker vi at mange av medlemmene våre ønsker å komme tilbake til en mer normal hverdag, og trene hos oss. Foreningene i Friskis&Svettis vil fortsette å jobbe steinhard for å tilpasse oss slik at vi fortsetter å ha muligheten til det. Det engasjementet og den kreativiteten som har kommet ut av alt dette er jo helt fantastisk!

En av endringene som kjapt kom i våres var å flytte en stor del av treningen ut. I sommer ble også treningsnyheten Utefys lansert, noe som har vært en stor suksess i mange av våre foreninger. Mange ble også kastet ut i live-trenings-verdenen på rekordtid, for å kunne tilby trening til alle som måtte holde seg hjemme. Mange fortsetter også med dette!

Samtidig handler Friskis om mer enn bare trening og bevegelse. Vi vet hvor viktig det er med møtet mellom mennesker og å finne en plass der du kan være deg selv. I tider der vi trenger at alle holder mer avstand er det en utfordring, men vi gjør det sammen! Uansett om du tar deg en gåtur i skogen, litt yoga foran pulten eller danser fra deg hjemme i stua.

Fortsett og hold ut. Vi fortsetter å hjelpe til ved å holde oss til våre koronavettregler. Ta gjerne en titt på videoen under. Nå henter vi ny energi sammen!

Jeg syntes Friskis&Svettis er et betryggende sted å trene, og har ingen problemer med å følge smittevernsreglene her.

Jorun Vego

Medlem

Play video