Med forbehold om endringer.

Kristiansand

Friskis&Svettis Kristiansand kjører utetrening i Tresse mandager og torsdager kl. 19.00-20.00. Gratis for alle!

Oslo

Friskis&Svettis Oslo inviterer til utetrening i Frognerparken, mandager (25.6-13.8) kl 17-18. Oppmøte rett inn i parken bak parkeringsplassen i Middelthunsgate. Gratis for alle!

Modum

Friskis&Svettis Modum har utetrening mandag, onsdag og fredag hele sommerferien. Medlem: gratis. Ikke medlem: 100 kr for hele perioden.

Jevnaker

Friskis&Svettis Jevnaker har utetrening mandag og onsdag, samt spinning tirsdag og torsdag kl. 18.30. Treningene kjøres hele sommeren, med unntak av i fellesferien (uke 29, 30 og 31). Medlem: gratis. Ikke medlem: Drop in 50 kr.

Drøbak

Friskis&Svettis Drøbak inviterer til utetrening lørdager kl. 10.30 (uke 25-27 og uke 31-33). Treningen som kjøres er Middels og Flex Soft (annenhver gang). Gratis for alle!

Tinn

Friskis&Svettis Tinn kjører utendørs styrketrening på tirsdager og torsdager kl. 18.00, samt løpegruppe på onsdager kl. 18.00 i sommer. Pris styrketrening: ikke satt. Løpegruppe: gratis for alle.

Grenland

Friskis&Svettis Grenland inviterer til gratis trening for alle som vil, mandager og torsdager kl. 18.00 (fra og med 25. juni til 16. august). Treningene er på Hydrohallen – utendørs ved oppholdsvær og inne om det skulle regne.

Lier

Friskis&Svettis Lier har tilbyr gratis trening for alle som vil, mandager og onsdager i sommer (med unntak av uke 28, 29 og 30). Treningene holdes på Hennummarka skoles uteområde på Tranby.

Flere gode sommertilbud

I tillegg til utendørs treninger, er det flere foreninger som tilbyr gratis sommertrening eller trening til svært gode priser. Er du innom noen av stedene under, håper vi du vil være med å trene med oss!

Oppegård

Hos Friskis&Svettis Oppegård kan du delta gratis på alle timer på timeplanen – utendørs og innendørs – fra uke 26 til uke 33. Timene går fra mandag til torsdag.

Ski

Friskis&Svettis Ski har samme tilbud som Oppegård: gratis sommertrening fra uke 26 til uke 33. Timene går fra mandag til torsdag.

Lillehammer

Friskis&Svettis Lillehammer har gratis trening for unge mellom 13 og 25 år.

Fredrikstad

Friskis&Svettis Fredrikstad tilbyr sommermedlemskap til en god pris. Fredrikstad har eget lokale hvor du kan delta på all gruppetrening  i spinningssal og annen saltrening, styrkerom med veiledning etter avtale med instruktør, gruppetrening i styrkerom, kondisjonsrom, utetrening, og vi har badstuer med utsikt!

Bærum

Friskis&Svettis Bærum tilbyr også sommermedlemskap til en god pris. Bærum har eget lokale med godt utstyrt styrkerom, samt gruppetrening i to lokaler.

Spørsmål?

Ta kontakt med din Friskis&Svettis via hjemmesidene våre eller søk opp foreningen på Facebook.

Håper vi ser deg på trening!