Play video

Elske å danse, uansett hvordan det ser ut.

Elske å løfte, uansett hvor tungt det er.

Elske å spinne, uansett hvor sliten du blir.

Elske å slippe deg løs, svinge rundt, strekke ut, løpe fortere enn lynet, roe ned eller gi jernet.

Friskis&Svettis er til for at du skal oppleve bevegelsesglede, om og om igjen.

 

Velkommen til oss, her finner du treningen du lengter etter!

Finn treningen du lengter etter

Love the way you lift

Styrkerommet er stedet for deg, uansett hvem du er og hva du vil trene. Våre veiledere er tilgjengelig for å hjelpe, peppe og utfordre deg.

Sjekk ut vårt styrkerom på Majorstuen.

Love the way you spin

Kondisjonstrening uten kranglete steg og øvelser. Gå inn i din egen lille verden, eller la deg inspirere av fellesskapsfølelsen og musikken.

Prøv spinning!

Love the way you push

Gruppetrening for deg som vil bli sterkere. Finn kroppskontrollen, slipe på teknikken og tørre å trykke til. Her finner du treninger som bygger fra grunnen - og de som utfordrer så svetten siler.

Oppdag våre treninger for styrke og teknikk.

Love the way you yoga

Meditativt og mykt. Dynamisk og fysisk. Friskis&Svettis Yoga er vår egen som både er rolig og fysisk. Yoga trener både kropp og sjel, og hjelper deg med å finne koblingen mellom disse to gjennom nærvær og pust. Namaste.

Oppdag Friskis Yoga.

Du finner oss på Majorstuen og på 8 skoler/haller i byen

Du kan velge om du vil trene på alle våre treningssteder, eller kun på skoler og haller. Vi har fleksible treningskort og ingen bindingstid - og du kan prøve 2 uker gratis og uforpliktende!

Love the way you flex

For at hverdagen skal fungere. For å utvikle din trening. For å komme tilbake. For å greie tyngre vekt i knebøy. For at det er herlig. Det er mange gode grunner til å trene stabilitet og bevegelighet.

Oppdag Flex og Core.

Love the way you jympa

Jympa er treningen der musikk og øvelser blir ett.  Her får du kondisjon, styrke og bevegelighet i en rikholdig og enkel alt-i-ett-løsning. Det eneste du må gjøre er å henge med og nyte av treningsgleden.

Gå ikke glipp av vår jympa - Soft, Basis og Middels!

Love the way you run

Liker du best å ta en rolig løpetur, eller liker du blodsmak og melkesyre? Vi har plass til alle. Trening, frisk luft og en herlig stund utendørs. Alt på en gang. Sees vi der ute?

Bli med ut på løpetrening med oss!

Love the way you start

Du har kommet et langt stykke på vei når du har bestemt deg for å komme i gang med treningen. Nå gjenstår det bare å komme igang! Om du vil begynne å trene, blir vi i Friskis gjerne med på å støtte og peppe deg.

Kom igang nå!

Love the way you are

Friskis tror på lystbetont trening. Vi ønsker derfor å være et fristed der prestasjonskrav og kroppsidealer ikke eksisterer.