• Vekselstrening - få intervallene på kjøpet. Veksle mellom at en av dere trener og den andre hviler. Kjør så mange repetisjoner du klarer av en øvelse, deretter er det partneren din sin tur. Bestem antall repetisjoner dere skal gjøre sammen og gi dere ikke før alt er gjennomført. Dere får begge god hvile mellom settene og kan heie og motivere hverandre gjennom økten.
  • Test hverandres favoritter - et enkelt triks for variert trening. Å variere treningsformen er bra for både kropp og sinn. Utnytt at dere trener sammen og legg opp en økt annenhver gang. Du får testet din partners morsomste øvelser - andre gangen kjører dere det du liker best. Kanskje kan din partner noen kule øvelser som også blir dine nye favoritter

Bonustips!

Både gruppetrening og styrketrening er en fin måte å treffe nye mennesker på. Dere har allerede en fells interesse, så hvorfor ikke bygge videre på det? Skryt av noens fine teknikk, kule treningsklær eller spør om tips til timen! Hvem vet, kanskje det er en venn for livet som sitter og svetter på jympa-gulvet ved siden av deg.