Høy puls i spinningsalen

Både Bente og Arild hadde trent og vært medlem i Friskis&Svettis i flere år før de ble kjent med hverandre, Bente ble medlem i 2008 og Arild i 2010. Det var ikke før i 2015, da Arild ble lisensiert som spinningleder og begynte å kjøre egne timer, at de møttes for første gang og begynte å stifte et bekjentskap. 

Ved spørsmål om de husker noen historier, var det spesielt én liten hendelse fra etter en trening som de begge minnes, og som satte litt fart på prosessen videre:
– Jeg sto foran sykkelen og da tok vi to en "high five" for god innsats. Uten at vi tenkte over det så tok vi litt tak og holdt litt igjen. Hun var på vei forbi meg så hun måtte halvveis stoppe opp litt da taket ikke slapp. Det ble litt latter ut av det og vi ble litt overrasket begge to husker jeg, men det var for meg en bekreftelse på at det var noe ekstra på gang fra begge sider, forteller Arild 

Treningspartnere og bestevenner 

Etter dette begynte Bente og Arild og henge igjen i spinningsalen der de møttes, etter treningstimene, og de hadde flere lange og gode samtaler sammen. Bekjentskapet utviklet seg videre til mye SMS-utveksling og daglige telefonsamtaler. 2018 var året de ble offisielt sammen. 

– Det aller første jeg falt for med Arild var nettopp disse samtalene, sier Bente.
– Etter hvert lærte jeg han å kjenne som både varm og omsorgsfull, og en utrolig snill person som i dag er min beste venn og kjæreste.  

Bente forteller at hverdagen deres nå består av mye kjærlighet og også humor, noe hun setter utrolig stor pris på. 

De gangene Bente ikke var med på trening følte Arild at det var noe som manglet i salen.

Arild sier at det første han la merke til hos Bente var det herlige humøret hennes, latteren og smilet som smittet over hos alle de andre i spinningsalen på Friskis&Svettis. 

– Etterhvert kjente jeg at det oppsto en dypere kontakt mellom oss og at vi likte å prate med hverandre. Bente har også blitt min beste venn og kjæreste med mye varme og godhet som det er så godt å kjenne på. 

Første tur-date

Det er ikke til å stikke under en stol at når man møtes på Friskis&Svettis så har man en grunnleggende felles interesse for trening. Og hverdagen til Bente og Arild består også, naturlig nok, av både trening og andre aktiviteter.
– På vår første ordentlige date møttes vi og gikk en tur i Grønliåsen, i nærheten av der vi bor. Og det har blitt mange turer etter den dagen, både i Grønliåsen og andre steder, forteller Bente og Arild.

Paret elsker også å reise til sine to hytter, den ene på fjellet og den andre ved sjøen. Her har de vært på mange fine turer da de begge er glade naturen og trives ute på tur, enten det er til fots, på sykkel eller på langrenn. 

Fra Friskis-par til brudepar 

Tenk at man kan finne kjærligheten hos oss i Friskis&Svettis, og det er kanskje ikke så rart når så mange med treningsglede samles for å spre energi og treningslyst! Så om du trengte enda en grunn til å være medlem i Friskis; vær så god. 

Bryllupet til Bente og Arild sto 14. August i fjor i Drøbak. Som flere andre korona-bryllup, ble det en intim feiring med kun deres nærmeste tilstede. 

– Det var en utrolig fin og minnerik dag. Valentinsdagen i år er jo faktisk vår halvt års bryllupsdag, så den skal vi feire litt ekstra! 

Lik smak på trening 

Paret avslører at det beste med å være et “Friskis-par” er gleden med felles interesse for trening, og det praktiske med å trene sammen.

– Vi er begge mest glad i å trene spinning og vektstang, en sjelden gang i blant går vi også på en utetime eller saltime, sier begge.

På spørsmål om de noen gang er uenige eller har helt ulike treningspreferanser er svaret “nei..”.