Dette er Friskis Treningsnyheteter 2023

Utfordre din styrke med Multitrening vektstang

Multitrening vektstang – Limited edition er en allround-trening hvor du får muligheten til å utfordre styrken din litt ekstra med vektstangen som verktøy. Grunnøvelser som markløft, knebøy og roing varieres med øvelser for både styrke og kondisjon. I Multitrening vektstang soft – Limited edition har du god tid til å sette deg inn i hver øvelse og lederen har ekstra fokus på å hjelpe deg med å finne riktig teknikk i øvelsene.

Finn roen med Friskis Yinyoga

Etterspørselen etter treningsøkter for å roe ned øker mer og mer. Friskis Yinyoga - Limited edition er en rolig og restituerende form for yoga hvor vi holder oss i hver posisjon i noen minutter for å roe sinnet og utfordre kroppens bevegelighet. Ta på deg raggsokkene og myke komfortable klær og ro ned, sammen i en gruppe eller i et rolig hjørne hjemme. Rett og slett det du trenger akkurat nå.

Grand prix - ta utfordringen og heng på

En fartsfylt utfordring for kondisjon. Grand prix er en serie med nye økter som dukker opp i løpet av året i på spinning. Økten presenteres i fem ulike trinn, som også inkluderer en økt supplerende styrke- og bevegelighetstrening. Selvfølgelig kan du velge å kjøre kun noen av etappene i utfordringen, eller du kan bli med hele veien til mål. Den store premien (Grand Prix) er variert trening som varer.

Ny på - timen for deg som vil komme i gang

Har du aldri prøvd spinning,  eller kanskje du har prøvd det, men ikke helt forstått hva greia er? Da er dette noe for deg. Ny på Spinning er økten der lederen har ekstra med tid til å veilede og tilpasse treningen til et nivå som passer for deg. Tanken er at du prøver "Ny på" en eller to ganger for så å gå videre til de øvrige spinningtimene i tilbudet.