Trening gjennom hele livet

Hver instruktør skaper økten sin selv utifra musikkens følelser og uttrykk. Du trenger ikke noe utstyr, Jympa kan kjøre hvor som helst bare du har musikk. Det er enkelt å henge med og du får trent styrke, kondisjon, stabilitet og balanse i en og samme treningsøkt.
- Dette er trening som fungerer igjennom hele livet, fra de yngste på Familiejympa til de eldste på jympatrening med stol. Her er det virkelig rom for å slå seg løs og finne sitt uttrykk. Det er så mange muligheter på jympagulvet, sier Nora Mlik.

Bevegelse for både kroppen og hjernen

Bak Jympaens bevegelser finner du mange finesser og kvaliteter. Å jobbe diagonalt og forflytte seg rundt i rommet påvirker både kroppen og hjernen på en positiv måte.
- Vi jobber i ulike retninger, både høyt og lavt, raskt og lett, dypt og kraftfullt med ulike forflytninger. Her får du mange kvaliteter som vi trenger for å bruke kroppen i hverdagen, som er bra for både kropp og hjerne, sier Nora Mlik.

En skikkelig bra treningsopplevelse

Å møtes i musikk og bevegelse har vært viktig for mennesker siden tidenes morgen, ikke minst i dag. I år kommer Jympaen til å fortsette å utvikle seg.
- Bevegelsene, musikken og menneskene. Vi forsterker alt det som gjør Jympa til en skikkelig god treningsopplevelse. Jeg ville nok sagt at Jympa har blitt hetere enn noensinne, sier Nora Mlik.