Finn ny energi med Yoflow

Energifyllt og flytende, men også en mulighet til å få stoppet opp og lande. Yoflow er en spennende nyhet innen yoga. Her får du jobbe på ulike måter der vi veksler mellom mykhet og kraft. Yoflow er en Limited edition-time på besøk i 2021. Du finner den i Friskis onlinetrening, og etterhvert i hos ditt idrettslag der situasjonen tillater det.

Mer myk trening i en hard hverdag

I disse spesielle tider er det mange som tilbringer mer tid hjemme og har blitt mer stillesittende enn vanlig. For å gjøre det lettere for flere å fortsette eller begynne å gjøre mer av det de har godt av, kommer nyhetene Stavfys og Stolfys. Timene er bra for deg som er eldre eller av ulike årsaker må ta ekstra hensyn til kropp og sinn. Du finner timene i Friskis onlinetrening, samt i flere av Friskis sine idrettslag når situasjonen tillater det.

Utetrening er hetest på vinteren

Vi trener ute som aldri før og nå kommer populære Utefys i en ny og oppdatert variant. Utefys vinter er treningstimen der du har mulighet til å få varmen, og utfordre styrken og stabiliteten samtidig som du nyter å trene ute i vinterværet! Akkurat som i den tidligere Utefys-timen får du en skikkelig trening for hele kroppen med klassiske og effektive øvelser som er lette å henge seg på, uansett hvor treningsvant du er.

Les mer om treningsnyhetene i 2021