Hva er Friskis Livestream?

Livestream er en del av Friskis sitt online treningstilbud. Her blir gruppetimer overført direkte fra våre lokaler, slik at du kan følge timen der du er via PC, nettbrett eller mobil. Når du ikke har mulighet til å delta i våre lokaler, kan du likevel få den gode treningsopplevelsen. En Friskis-instruktør som du kanskje allerede kjenner, kommer inn i stuen din med energi og veiledning. Du trenger bare å sette av tiden, klikke deg inn og være klar når timen begynner.

Hvordan får jeg tilgang?

Som medlem i Friskis&Svettis Oslo får du en e-post hver fredag med oversikt over og lenker til livestream-treningene for den påfølgende uken. Det er bare å klikke på lenken, og skrive inn navn og e-post adresse når du blir bedt om det, så åpner zoom der timen foregår.  

Timeplanen med oversikt over våre hjemmetreninger finner du fortsatt i appen og på nettsiden.


Hva annet tilbyr dere nå?

I tillegg til at mange tilbyr Livestream er det flere som har utetreninger. Det finnes også treningsfilmer på friskissvettis.no og inspirasjon på vår instagram @friskisnorge. Følg oss gjerne!

Vi har nå over 50 ferdig innspilte Onlinetreninger for deg som er medlem. Ta kontakt med ditt idrettslag for å få innloggingsinformasjon - så kan du trene 24/7. 

God trening!