• Utfordrende
  • 5 etapper
  • Høy puls!

Spinn Grand Prix - Etappe 1

En korttidsøkt på 40 minutter der du har mulighet til å pushe og utfordre deg litt ekstra. Økten består av tre looper der vi øker anstrengelsesnivået suksessivt. For hver nye loop sikter vi litt høyere. I Grand Prix-seriens første økt Monza ligger fokuset på bevegelighet, styrke og stabilitet for først og fremst core-muskulaturen og hoftene. Det trengs ikke noe utstyr og du trenger ikke mye plass.

Spinn Grand Prix - Etappe 2

En intervalløkt der du garantert får kjørt deg. Her har vi hentet inspirasjon fra danske intervaller, der du virkelig får mulighet til å utfordre deg i hvert intervall. I Grand Prix-seriens andre styrkeøkt Imola ligger fokuset på utholdenhet i core-muskulaturen og bevegelighet i hoftene. Herlig for deg som lader opp til en ny sykkelsesong. Det trengs ikke noe utstyr og du trenger ikke mye plass.

Spinn Grand Prix - Etappe 3

Gjør deg klar for en hendelsesrik økt med stor variasjon! Vi innleder med en bølgende distanse der vi utforsker anstrengelsesnivåer, for deretter å avslutte med eksplosiver, korte intervaller. I Grand Prix-seriens tredje økt Silverstone ligger fokuset først og fremst på å utfordre balansen, men også bevegelighet og styrke. Perfekt å legge til i kondisjonstreningen. Det trengs ikke noe utstyr og du trenger ikke mye plass.

Spinn Grand Prix - Etappe 4

En herlig distanseøkt der du får mulighet til å utfordre utholdenheten din. Etter oppvarmingen begir du deg ut på hovedblokken som består av fire like lange platåer. Hvert platå innebærer en høyere anstrengelse enn den forrige, så det gjelder å legge opp racet smart for å kunne holde ut hele veien til mål. I Grand Prix-seriens fjerne økt, Monaco, ligger fokuset på utholdenhets- og stabilitetstrening for core-muskulaturen

Spinn Grand Prix - Etappe 5

Det er klart for sluttspurten! Den siste etappen i Grand Prix-serien byr på en eksplosiv intervalløkt med korte intervaller og høy intensitet. En sjanse til å utfordre deg selv litt ekstra. Opplegget byr på en klassisk Tabate med justeringer i tid for å passe for sykling. I økten Suzuka jobber vi med core-øvelser for utholdenhet, for deretter å finne en flyt med bevegelighet for hofter og core.

Play video