Onlinetrening for deg som er medlem

Nå er store deler av tilbudet eksklusivt for våre Friskis-medlemmer med et aktivt treningskort. Onlinetreningen fortsetter å utvikles løpende og blir mer en selvsagt del av medlemskapet.
- Jeg håper så klart at alle som har komme i gang og trent med våre åpne timer vil fortsette å ta en nærmere tidd på alt det et medlemsskap inneholder. For flere medlem gir mer kraft til å forbedre opplevelsen sammen, sier Susanne Jidesten.

Enda mer onlinetrening

Samtidig med innlåsningen legger vi til flere nye timer, og alle timene som du tidligere fant under Tidsskjema får du nå tilgang til når du vil. Blant nyhetene finner du Coreflex, Sirkelfys soft, Miniband og Dans fusion.

Trening og inspirasjon for alle

Et utvalg av treningene er fortsatt åpne for alle, samt massevis av tips og inspirasjon til hjemmetrening og utetrening.
- Mange har trukket seg litt tilbake under pandemien og vært mer passive enn til vanlig. Vi fortsetter å ha et utvalg målgruppetilpasset trening, for eksempel bevegelsespauser i skolen og skånsom trening for eldre, åpent på nettsiden, sier Susanne Jidesten.

Slik får du tilgang til onlinetreningen

Om du har et aktivt medlemskap og treningskort hos oss vil du få et brukernavn og passord du kan logge deg på den låste treningen. Klikk deg inn her, og tren i vei!