Trening som passer deg

Uansett om målet ditt er å bli sterkere, mer bevegelig, gladere, mer avslappet eller om du bare vil trene for opplevelsens skyld, ønsker vi å være din treningskompis! Friskis&Svettis Jevnaker har et bredt treningstilbud med ulike gruppetimer og treningskonsepter.

 

 

Hvordan bli medlem hos oss

Vi har alltid 2 uker gratis prøvetid for nye medlemmer. På den måten får du prøvd flere timer for å se at dette passer for deg. Møt opp på en time du har lyst til å prøve, så hjelper vi deg videre.

Når du har bestemt deg for å bli medlem, blir du det ved å betale på Vipps #123642, eller på konto 2280.37.69587. Ta med kvitteringen på ett av våre treningssteder. Du kan gjerne fylle ut innmeldingsskjema på forhånd om du ønsker. Skjema ligger her.

Vi tar ikke imot kontanter. 

Se våre priser og medlemskap her.

 

En god opplevelse

Friskis&Svettis skiller seg fra andre aktører i treningsbransjen. Vi er en ideell organsiasjon der Jevnaker er 1 av 42 idrettsforeninger spredd over landet. I egne ogleide lokaler tilbyr vi flere typer trening. Alle våre instruktører er ideelle funksjonærer som engasjerer seg i Friskis&Svettis på fritiden. Hos oss finnes det ingen konkurrenter du skal slå i verken tid eller prestasjoner. Vi er til for å gi deg en god opplevelse og lyst til å komme tilbake!

Dette er Friskis

Play video