• Sosialt
  • Morsomme gruppetimer
  • Energiske instruktører
  • Gøy
  • Funksjonell trening

SESONGKORT

Voksen: 900 kr
13-18 år: 450kr

Gir tilgang til hele treningstilbudet. Medlemskontingent på 150 kr kommer i tillegg. Medlemskortet gjelder for hele kalenderåret.

Betal med Vipps #118332 eller til bankkonto 1840.12.48850. Vis kvittering til vertene på trening, så får du kortet ditt utlevert.

KLIPPEKORT

420 kr

Klippekort med 6 klipp, gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Gir tilgang til hele treningstilbudet. Medlemskontingent på 150 kr kommer i tillegg.

Medlemskortet gjelder for hele kalenderåret.

DROP-IN

100 kr

Gjelder alle våre treningstimer.

Trener du på drop-in er du ikke omfattet av vår medlemsforsikring, og trener på eget ansvar.

Drop-In-billett kan bare kjøpes med Vipps: #118332

BARN

Familiejympa: Barn fra 2-6 år: 150,- (medlemskort), søsken: 80,- (medlemskort med rabatt f.o.m. barn nr 2) ,foreldre gratis.
Andre Friskistreninger: Barn opp til og med barneskolealder kan være med foreldre gratis, men kan også melde seg inn (150 kr).
Alle som trener gratis trener på eget ansvar. Er man medlem er man omfattet av foreningens klubbforsikring.
Barn trenger ikke betale treningsavgift ut over medlemskontingenten.

MEDLEMSKONTIGENT

150 kr

Som medlem av Norges Idrettsforbund er Friskis&Svettis Eidskog pålagt å innkreve en årlig medlemskontingent fra våre medlemmer. Medlemskontingenten kommer i tillegg til treningsavgiften.

Som medlem er du omfattet av F&S Eidskogs medlemsforsikring. Du har også stemmerett på årsmøtet og mulighet til å påvirke.

Medlemskontingent faktureres fra medlemsregisteret. Er du ikke medlem? Meld deg inn hos vertene på en treningstime eller send en e-post til eidskog@friskissvettis.no.

Vis kvittering til vertene på trening, så får du kortet ditt utlevert.