1. Kom i gang med jogging - passer for deg som kan gå en rask tur i 30 minutter
  2. Første 5 - passer for deg som vil kunne jogge i 5 km
  3. Raskere 5 - passer for deg som allerede er i gang og jogger 1-2 ganger i uken
  4. Kutt tiden på milen - passer for deg som i dag kan jogge i 30 minutter

Slik foregår Friskisutfordringen

Hvem passer Friskisutfordringen for?

Kom i gang med jogging, passer for deg som kan gå en rask tur i 30 minutter.
Kutt tiden på milen, passer for deg som i dag kan jogge i 30 minutter.

Hvordan foregår det?

Et treningsprogram med tre timer per uke vil finnes tilgjengelig i Friskis onlinetrening for medlemmer med aktivt treningskort fra og med den 20. mai. Programmet strekker seg over seks uker og innholdet vil fylles på etter hvert.

Ikke med fra start? Ingen fare, det går veldig fint å hoppe på utfordringen senere. Treningsprogrammet vil finnes tilgjengelig til og med den 20. juli 2021.

Treningsutfordringen er en del av Friskis onlinetrening for medlemmer med aktivt treningskort. Klikk på denne linken for å finne de to programmene: Friskis Play Medlemmer

Brukernavn og passord er sendt ut til alle våre aktive medlemmer. Ikke medlem enda? Ta kontakt med oss på tlf 69 36 85 00 eller send en mail til fredrikstad@friskissvettis.no 

Hvordan ser treningsprogrammet ut?

Opplegget er enkelt, uansett hvilken av utfordringene du henger deg på så veiledes du til tre timer hver uke..
• En forhåndsinnspilt lydfil hvor du veiledes gjennom hele timen, bare sett i øreproppene og kjør på. Her veksles jogging/løping med roligere partier.
• Tips om filmede timer fra Friskis onlinetrening for å få komplementerende trening (bevegelighet og stabilitet).
• Her er det tid for å begi seg ut i den friske luften igjen. Du får opplegget beskrevet i tekst med tips og råd som du kan lese gjennom før du hiver deg ut..

Tina Uppfeldt

Tina som er ansvarlig for treningsutviklingen på Friskis veileder gjennom utfordringen «Kom i gang med jogging».
– Det er en perfekt satsing for mange akkurat nå! Å komme i gang på en myk og smart måte med kontinuitet, motivasjon og utfordring gir de beste utfordringene, så heng deg på Friskisutfordringen.

Andreas Dahlqvist

Andreas, personlig trener på F&S Kristianstad samt Friskislærer i treningsformen løper, har laget programmet bak utfordringen «Kutt tiden på milen».
- Det skal bli så gøy å være med og dele denne utfordringen med andre, fra start til mål med alt hva det innebærer. På seks uker kan det skje masse. Utviklingen komme å skje på flere ulike plan, alt fra at man utvikles rent fysisk ved at man testet og lærer seg nye timer til at man utvikles rent mentalt av å følge en plan i flere uker.