• Velutstyrt styrkerom
  • Varierte gruppetimer
  • Energiske instruktører

Ordinær treningsavgift

Full pakke – innebærer tilgang til styrkerom og all gruppetrening – i spinningssal og annen saltrening, styrkerom med veiledning etter avtale med instruktør, gruppetrening i styrkerom og utetrening. Vi har badstuer med utsikt!
Abonnementet løper til oppsigelse.

435 kr/mnd.

ANDRE TRENINGSAVGIFTER

Student/pensjonist/honnør: 350 kr/mnd
Full pakke – innebærer tilgang til styrkerom og all gruppetrening – i spinningssal og annen saltrening, styrkerom med veiledning etter avtale med instruktør, gruppetrening i styrkerom og utetrening. Vi har badstuer med utsikt!

Ung Rush 15-20 år, halvårskort kr 1500 kr og helårskort kr 2500
Full pakke – innebærer tilgang til styrkerom og all gruppetrening – i spinningssal og annen saltrening, styrkerom med veiledning etter avtale med instruktør, gruppetrening i styrkerom og utetrening.

Enkeljympa halvårskort 750 kr
Trening spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemning. Gjennomføres i sal to ganger pr. uke.

Enkeltbillett annen forening: 50 kr
For deg som er medlem hos en annen Friskis&Svettis-forening.


Personlig trener
Ta kontakt med oss for mer informasjon om trening med personlig trener.

Medlemskontingent: 250 kr
Som medlem av Norges Idrettsforbund er Friskis&Svettis Fredrikstad pålagt å innkreve medlemskontingent på 250 kr fra våre medlemmer. I tillegg til denne kommer treningsavgiften.

Som medlem av idrettslaget Friskis&Svettis Fredrikstad får du fordeler som:
– Du er forsikret mens du trener.
– Du har stemmerett på årsmøte og mulighet til å påvirke virksomheten.

Tilrettelagte tilbud som innebærer at foreldre/ledsager må være med å trene innebærer at det må innbetales medlemskontingent for både den aktive og foreldre/ledsager. Dette innebærer at alle aktive utøvere er forsikret når de trener.

Medlemskontingent og treningsavgifter er personlige og kan ikke overdras til andre uten særskilte avtaler med idrettsklubben.Vi har også andre aktivitetskort. Klikk her for å registrere deg, ring oss eller ta turen innom for en prat!