Voksen

Halvårskort: 750 kr

 

Ungdom opptil 21 år/student/pensjonist

Halvårskort: 350 kr

 

Enkelttime

Delta på én time: 50 kr (krever ikke medlemskontingent)

Medlemskontingent: 100 kr

Som medlem av Norges Idrettsforbund er Friskis&Svettis Hammerfest pålagt å innkreve medlemskontingent på 100 kr fra våre medlemmer. Som medlem av idrettslaget vårt får du fordeler som:

  • Du er forsikret mens du trener.
  • Du har stemmerett på årsmøte og mulighet til å påvirke

Slik kjøper du aktivitetskort

Treningsavgift betales for et halvår om gangen, fordelt på vår- og høstsemester. Ved betalt treningsavgift får du tilgang til hele treningstilbudet.

Medlemskontingent og treningsavgift betales til kontonummer: 4910.13.30051.

Husk å få med navn, fødselsår og adresse, og type medlemskap du betaler for ved registrering i bank. Det er særlig viktig med navn når du betaler fra en annens konto, da det kan bli lagt inn feil i vårt medlemsregister.

Når du kommer på trening, tar du med deg kvitteringen på betalingen og lever til en av våre verter. Deretter fyller du ut vårt medlemsskjema før du får medlemskort med gyldig oblat.

Du kan også betale for enkelttimer (50 kr per gang). Dette betales kontant eller med VIPPS til 133778 når du kommer på trening.

Våre aldersgrenser:

Vi har en nedre aldersgrense på 12 år (året man fyller 12 år) på våre treninger. Vi har variert og allsidig trening med relativt lett belastning, som trygt kan gjøres også av unge mennesker.