Knebøy med forflytting

Sett deg ned som på en stol og pass på å presse knærne ut til siden samtidig. Deretter begynner forflyttingen. Prøv å løft brystet mot himmelen samtidig som du bøyer deg fremover

Kålormen

Er du klar for en tøff øvelse? OK, da kjører vi på! Gå med hendene ut til en planke med armene strak framfor deg. Følg etter med føttene mot hendene og gjør det hele om igjen. Prøv å holde armer og ben så strake som du klarer og hoften stille gjennom hele øvelsen.

Play video

Sittende roing

Litt ekstra kjærlighet til baksiden. Knip sammen skulderbladene ordentlig når du drar bak, og prøv å sitte rak i ryggen hele veien.

Hofteløft

En fantastisk øvelse som styrker hoftene og setet. Ligg på ryggen med føttene nærme rumpen. Løft hoften så høyt opp du klarer. Press knærne ut samtidig og prøv å bli på toppen i noen sekunder.

Armhevinger med forflytting

Ta en armheving på tær eller knær, det som funker best for deg.For en ekstra utfordring kan du flytte hendene et sted til siden mellom hver nedsenking. Prøv å holde rumpen nede gjennom hele øvelsen og å få brystet helt ned mot bakken. Spenn ut gummibåndet skikkelig!

Flere tips til sommertreningen