Trening for nye mødre

Mammapower er en rolig time med fokus på å styrke og bygge opp kroppen etter graviditet og fødsel. I timen jobber vi med noen utvalgte øvelser i et ustresset tempo. Du finner Mammapower online her

Tren Step og Jympa Online

Dans og Jympa er andre treningsformer som vi ser at mange setter stor pris på i det digitale treningstilbudet. Som et nytt tilskudd kommer nå den første Step-timen online.
Step explode er dans for deg som vil trene hardt. Det her er en time med mye kraft der stepkassen gir deg både ekstra treningseffekt og mer danseutfordring. Nå og da sniker også en liten styrkeøvelse seg inn i dansen. Det her er altså dans med en stor porsjon power, sier Tina Uppfeldt.
Du finner timen her

 

 

 

 

Hva gjør jeg dersom jeg ikke har en stepkasse hjemme?

Hvis du ikke har en stepkasse hjemme kan du bruke en matte eller lignende for å få følelsen av de fire hjørnene. Det er da selvfølgelig veldig viktig å være sikker på at matten ikke sklir, men ligger helt stille på gulvet.

Tren HIT hjemme

I den helt nye timen Hjemmefys HIT byr vi på høyintensiv trening.
- Det her er en enkel og grei time hvor du virkelig får muligheten til å utfordre både styrke og kondisjon ut ifra dine forutsetninger, sier Tine Uppfeldt. 
Du finner timen her

Få til bevegelsespauser i hverdagen

Stillesitting er en utfordring, ikke minst i tider med hjemmekontor og fjernundervisning. For å legge til rett for mer bevegelse i hverdagen fyller vi nå på med en ny bevegelsespause blant Friskis Timeouter. Så pass på å ta en pause og fyll på med ny energi, du finner Friskis Timeouter her.