Onlinetrening for deg som er medlem

Nå er store deler av tilbudet eksklusivt for våre Friskis-medlemmer med et aktivt treningskort. Onlinetreningen fortsetter å utvikles løpende og blir mer en selvsagt del av medlemskapet.
- Jeg håper så klart at alle som har komme i gang og trent med våre åpne timer vil fortsette å ta en nærmere tidd på alt det et medlemsskap inneholder. For flere medlem gir mer kraft til å forbedre opplevelsen sammen, sier Susanne Jidesten.

Enda mer onlinetrening

Samtidig med innlåsningen legger vi til flere nye timer, og alle timene som du tidligere fant under Tidsskjema får du nå tilgang til når du vil. Blant nyhetene finner du Coreflex, Sirkelfys soft, Miniband og Dans fusion.

Trening og inspirasjon for alle

Et utvalg av treningene er fortsatt åpne for alle, samt massevis av tips og inspirasjon til hjemmetrening og utetrening.
- Mange har trukket seg litt tilbake under pandemien og vært mer passive enn til vanlig. Vi fortsetter å ha et utvalg målgruppetilpasset trening, for eksempel bevegelsespauser i skolen og skånsom trening for eldre, åpent på nettsiden, sier Susanne Jidesten.

Slik får du tilgang til onlinetreningen

Du som er medlem i Friskis og har et aktivt medlemskap og treningskort vil få mer informasjon om innlogging med brukernavn og passord om kort tid. 
Vi har 43 Friskis Idrettslag i Norge som alle er selvstendige. For spørsmål om medlemskap og priser ta kontakt med ditt nærmeste idrettslag her.