Dette er Multitrening og Multitrening soft

Med treningsformene Multitrening og Multitrening soft tilfører vi ennå mer dynamikk og variasjon i kondisjonstreningen.

– Noen ganger trenger det ikke være mer komplisert. Å trene variert er også nøkkelen for å kunne bygge opp en allsidig styrke i kroppen. Det gir holdbarhet over tid, sier Tina Uppfeldt, treningsutviklingssjef i Friskis&Svettis.

Allroundtrening med masse energi

Multitrening byr på en energifyllt miks av styrke, kondisjon og bevegelighet.

– Det er på en måte som deluxe-programmet på bilvasken, alt du trenger! Du får i gang sirkulasjonen i både kroppen og toppen, en god belønning i en ofte stressende hverdag.

Trening i styrkerommet - trening med nyhetsfølelse

Vi ser også at trening i styrkerommet fortsetter å vokse i popularitet. Nå vil vi gjøre det enklere å komme i gang i styrkerommet og finne ny inspirasjon.
Derfor fortsetter Friskis å utvide tilbudet. Det har tidligere vært lignende opplegg, men nå tar vi et nytt grep.
- På Trening i styrkerommet får du trene i en mindre gruppe sammen med en av våre styrkeroms instruktører. Timen har ulike varianter ut i fra f.eks intensitet, ulike redskap, spesifikke styrkeøvelser eller målgruppe, sier tine Uppfeldt. 

Mye skjer i treningen vår!

Det skjer nokså spennende saker i Jympa, som er Friskis' første og største treningsform som forsetter å vokse og utvikles i takt med tiden.

– Har du ikke testet det ennå så syntes jeg virkelig du skal gjøre det! Det er en grunn til at Jympa står støtt når andre treningtrender fyker forbi, sier Tina Uppfeldt.

 

Treningstilbudene varierer mellom idrettslagene. Her kan du se hva som skjer hos din nærmeste Friskis&Svettis.

Les mer om treningnyhetene