1. Du trenger bare å henge deg på

Kjenner du noen ganger at du er uinspirert og lite motivert til å trene? Det som er så fint med gruppetrening er at så lenge du klarer å komme deg til treningen, så løser resten seg. Instruktøren har full kontroll på det som skal gjøres, så det eneste du trenger å gjøre er å henge deg på. Kanskje blir treningsutbyttet større også? Sjansen for at du får lyst til å gi på litt mer enn du ville gjort alene er i hvert fall stor!

2. Du får utfordret deg selv

Prøver du en helt ny time der du ikke vet hva som kommer, får du utfordret deg selv og gjort noe litt utenom det du pleier. Litt forandring har både hode og kropp godt av!

3. Energikick

Å bevege seg sammen i en gruppe er inspirerende og gøy. Har du ikke testet gruppetrening før, har du en morsom opplevelse i vente! På gruppetrening heier vi på hverandre og gir hverandre energi. En helt egen stemning oppstår.

4. Du får trent variert

Kanskje er det en type trening du vil eller trenger å gjøre, men som du aldri får gjort? Bevegelighets- eller balansetrening, for eksempel? På gruppetimene hos Friskis får du trent hele kroppen! I Jympa-timene har vi alltid en styrkebolk eller to, i tillegg til en god oppvarming og nedtrapping med bevegelighet. Du får utfordret kroppen på flere måter, slik at du blir allsidig.

5. Nye venner

Det er mange vennskap der ute som har startet på Friskis. Med så mange hyggelige mennesker samlet på ett sted ligger alt til rette for nye bekjentskaper.

6. Trening av høy kvalitet

Du får et gjennomarbeidet opplegg og en instruktør som møter godt forberedt. Kanskje går du fra timen med ny inspirasjon til øvelser du kan gjøre alene?

7. Oppdag ny musikk

Samtidig som du trener får du hørt på fengende musikk, og kanskje oppdager du en sang eller to som kan bli en ny favoritt?

Velkommen på trening!

Hos Friskis&Svettis finnes en rekke ulike timer du kan teste ut, og de fleste av våre foreninger tilbyr en gratis prøvetime dersom du ønsker det.

Her kan du lese mer om de ulike treningsformene våre (tilbudet varierer fra sted til sted). Vi håper å se deg på trening!